Дом и градина

K 2 PREMIUM FULL CONTROL

Основни карактеристики

Напон (V) 230 - 240
Снага на мотор 1,4 (kW)
Работен притсок 110 бар
Проток на вода 360 (l/h)
Црево 6 m
Димензии (L × B × H) (mm) 246 x 280 x 586
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.673-420.0

Опис

Опремата на K 2 Premium Full Control вклучува две тркала со непречено управување, црево под висок притисок од 6 m, нечистотија со млазник со ротирачка дизна. за заштита од нечистотија и филтер за вода за да се заштити пумпата од продирачки честички од нечистотија.

Ланчето за прскање со целосен контролен клик Vario Power има нивоа на притисок SOFT, MEDIUM и HARD, како и режимот на детергент (MIX), кој лесно може да се постави со вртење на спрејот Vario Power.

Симболите ги означуваат оптималните области на примена на нивоата на притисок. Практичен резервоар за детергент ја прави работата со “K2 Premium Full Control” особено удобна. Чистачот под висок притисок е изграден за повремена употреба и за полесно валкање низ куќата. Ова вклучува, на пример, нечистотија на велосипеди, градинарски алат или градинарски мебел.

Дополнителни информации

Напон (V)

230 – 240

Снага на мотор

1,4 (kW)

Работен притсок

110 бар

Проток на вода

360 (l/h)

Црево

6 m

Димензии (L × B × H) (mm)

246 x 280 x 586

Тежина без додатоци (кг)

4.6

Работна на површина (m² / h)

20