Дом и градина

K 2 COMPACT

Основни карактеристики

Работен притисок 110 /bar
Проток на вода max. 360 l/h
Мотор снага 1.4 kW
Напон струја 220 / 240 / 50 / 60 V / Hz
Тежина со додатоци 4.95 kg
Димензии(L x W x H) 175.9 / 279.8 / 443 mm
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.673-121.0

Опис

Чистачот за висок притисок K 2 compact со фластер за нечистотија ги прави мов скалите, издржаните wallsидови и валканите градинарски алат искра чисто на блесок. Компактниот уред е идеален за сите повремени задачи за чистење низ куќата и дворот.

Дури и тврдоглавата нечистотија може да се отстрани со ротирачкиот млаз на затворениот фластер за нечистотија. Со својата мала тежина и вградената, пригодна рачка, K 2 compact може лесно да се пренесе на соодветната локација. Системот Брзо Поврзување обезбедува дополнителна удобност; цревото за висок притисок во должина од 3 метри е едноставно исечено во и надвор од уредот и пиштолот со помош на брзата спојка.

Сите испорачани додатоци може лесно да се соберат на K 2 compact . Добро осмислените држачи на уредот го обезбедуваат ова. Значи, кабелот за напојување е уредно уреден во интегрираниот џеб на кабелот.

Дополнителни информации

Работен притисок

110 /bar

Проток на вода

max. 360 l/h

Мотор снага

1.4 kW

Напон струја

220 / 240 / 50 / 60 V / Hz

Тежина со додатоци

4.95 kg

Димензии(L x W x H)

175.9 / 279.8 / 443 mm