Акции

WD 4

Основни карактеристики

Мотор 1000(W)
Којтејнер пластичен 20 Л
Напон струја (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Димензии (L × B × H) 384 x 365 x 526
Тешина без додатоци 10(kg)
Кабел
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.348-116.0

Опис

Енергетската ефикасност исполнува голема моќ на вшмукување: WD 4 е исклучително моќен со потрошувачка на енергија од само 1000 вати.

Правосмукалката во модерен изглед нуди робустен и отпорен на удар пластичен контејнер од 20 l и рамен набран филтер во касета за филтер, кој може брзо да се отстрани со преклопување без никаков контакт со нечистотија. Филтерот е погоден за влажно и суво вакуумирање без промена на филтерот.

Новото црево за вшмукување и новата млазница за подот со клип опремени со 2 гумени и 2 ленти за четки формираат идеален тим и секогаш гарантираат одлични резултати за чистење. Отстранливата рачка овозможува додатоците да се прицврстат директно на цревото за вшмукување.

Позицијата за паркирање на цевката за вшмукување и млазницата на подот е одлична за прекинување на работата. Покрај тоа, тука е и системот за заклучување „Pull & Push“, ергономската рачка за носење и практичното складирање на кабелот и додатоците на уредот.

Дополнителни информации

Мотор

1000(W)

Којтејнер пластичен

20 Л

Напон струја (V/Hz)

220 – 240 / 50 – 60

Димензии (L × B × H)

384 x 365 x 526

Тешина без додатоци

10(kg)

Кабел

Црево Ø

35(mm)

Должина на црево