Акции

WD 3

Основни карактеристики

Мотор снага 1000(W)
Резервоар пластичен 17 (l)
Напон струја (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Димензии (L × B × H) 388 x 340 x 503
Тешина без додатоци 5,5
Кабел
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.629-820.0

Опис

Повеќенаменската правосмукалка WD 3 е исклучително моќна со потрошувачка на енергија од само 1000 вати. Неговиот робустен и отпорен на удари пластичен контејнер собира 17 литри. Филтерот за касети ви овозможува практично вакуумирање на сува и влажна нечистотија – без промена на филтерот.

Новото црево за вшмукување и – да не заборавиме – новоразвиената подна млазница со вметнувач за мешање дава одлучувачки придонес за оптимално подигнување на нечистотија и обезбедува целосна чистота. Лесно отстранливата рачка овозможува додатоците да се прицврстат директно на цревото за вшмукување. Ако работата е прекината, цевката за вшмукување и млазницата за под може лесно да се паркираат помеѓу нив, благодарение на положбата за паркирање.

Дополнителни додатоци како што се функцијата за дување, системот за заклучување „Pull & Push“, ергономската рачка и исклучително практичното складирање на кабел и додатоци ја прават работата со WD 3 вистинско задоволство.

Дополнителни информации

Мотор снага

1000(W)

Резервоар пластичен

17 (l)

Напон струја (V/Hz)

220 – 240 / 50 – 60

Димензии (L × B × H)

388 x 340 x 503

Тешина без додатоци

5,5

Кабел