Акции

VC 3 *EU

Основни карактеристики

Сила на мотор 700 W
Работен дијаметар 7.5 m
Волумен на резервоар 0,9 l
Ниво на бучавост 76 dBa
Црево за вшмукување 1,5м
Електрична енергија 220 – 240 – 50 – 60
Види ги сите карактеристики

Цена

10,999.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.198-125.0

Опис

Компактната правосмукалка VC 3 со мултициклона технологија овозможува целосно чистење без кеси.

Ова ќе ви заштеди пари на купување на скапи филтер кеси. Покрај тоа, нејзиниот транспарентен резервоар за нечистотија на прв поглед покажува кога треба да се испразни.

Благодарение на системот без торба, не создава непријатни мириси, што не ги радува само подложните на  алергија. Поради својата компактна големина, VC 3 е совршено прилагоден за во станови и помали домови.

Темелно ги чисти не само тврдите подови и теписите, туку благодарение на млазницата за зглобовите и четки за мебел и тесни средни површини како и чувствителни површини.

Други карактеристики на опремата за правосмукалка се интегрираниот HEPA хигиенски филтер, кој сигурно ги филтрира најмалите нечистотии како што се поленот и другите честички кои предизвикуваат алергии, како и практична позиција за паркирање.

Дополнителни информации

Сила на мотор

700 W

Работен дијаметар

7.5 m

Волумен на резервоар

0,9 l

Ниво на бучавост

76 dBa

Црево за вшмукување

1,5м

Електрична енергија

220 – 240 – 50 – 60

Тежина без додатоци

4,4 Kg

Димензии (L × W × H)

388 x 269 x 334 mm