Акции

NT 22/1 Ap Te L

Основни карактеристики

Види ги сите карактеристики

Цена

22,500.00ден 16,500.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Опис

Мала, моќна, доверлива, исклучително разновидна и лесна како пердув:

Нашата влажна и сува правосмукалка NT 22/1 Ap дава импресивни резултати при лесно и умерено чистење во голем број комерцијални апликации.

Благодарение на полуавтоматскиот систем за чистење на филтерот и филтерот за касети PES отпорен на влага, може без напор да се справи со прашина, груба нечистотија и течности. Приклучокот на цревото за вшмукување прикачен директно на главата на уредот овозможува

максимално искористување на капацитетот на контејнерот. Неговите многу компактни димензии и малата тежина овозможуваат уредот, кој исто така е лесен за ракување, да се транспортира удобно и лесно.