Дом и градина

S 550

Основни карактеристики

Работна ширина со странична четка (мм) 550
Макс. перформанси на површина (m² / h) 1600
Обвивка / рамка Пластика / Пластика
Се препорачува за области над (м²) 30
Тежина без додатоци (кг) 9,2
Тежина, подготвена за работа (кг) 9,2
Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.766-200.0

Опис

Машината за метење S 550 со работна ширина од 550 mm, 16 l резервоар за ѓубрива и странична метла е наменета за површини од 30 m². За удобно, брзо бришење без виткање.

S 550 мете пет пати побрзо од метла и затоа добива пофални резултати во чистење. Примената на уредот веќе се исплаќа на површина од повеќе од 30 m². Ѓубре како лисја или отпадоци се транспортираат директно во резервоар од 16 литри: едноставен, брз и хигиенски!

Со моќен валјак и странични метли S 550, на располагање има вкупно 550 mm работна ширина. Екстра долги влакна од странични метли исто така, се грижат за за хигиената во детали. Робусна машина за метење отпорна на корозија, лесна за ракување и многу брза. Двојната рачка за управување може да се прилагоди на висината и физичкиот изглед на соодветниот корисник. Ако е потребно, целосно може да ја преклопите.

Можете да го складирате уредот вертикално и да не зазема премногу простор. Резервоарот за ѓубре едноставно може да се отстрани и да го испразните, апсолутно без контакт со нечистотии.

 

Дополнителни информации

Работна ширина со странична четка (мм)

550

Макс. перформанси на површина (m² / h)

1600

Обвивка / рамка

Пластика / Пластика

Се препорачува за области над (м²)

30

Тежина без додатоци (кг)

9,2

Тежина, подготвена за работа (кг)

9,2

Тежина на пакување (кг)

10,3

Димензии (L × W × H) (мм)

690 x 610 x 930