Продавница

HS M 80

Основни карактеристики

Димензии 800 x 660 x 330 mm
Резервоар 40 L
Чистење на работна површина 1680 - 2800 m²/h
Тежина 14 Kg
Види ги сите карактеристики

Цена

26,000.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Дополнителни информации

Димензии

800 x 660 x 330 mm

Резервоар

40 L

Чистење на работна површина

1680 – 2800 m²/h

Тежина

14 Kg