Дом и градина

SE 4001

Основни карактеристики

Снага на мотор 1200 W
Резервоар пластичен 17 L
Вакум бар (mbar/kPa) 210 / 21
Пумпа за вода 40 (W)
Напон на струја (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60
Резервоар за вода 4 L
Види ги сите карактеристики

Цена

19,800.00ден
Додади во кошничка
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.081-130.0

Опис

Правосмукалката SЕ 4001 обезбедува темелна чистота, чистота до влакна, на текстилни површини, како што се теписи, тапацир / тапациран мебел, скали со текстилни облоги, душеци, wallидни закачки и седишта за автомобили.

Свежа вода од чешма и средството за чистење теписи Kärcher RM 519 се прскаат длабоко во текстилните површини со притисок и повторно се вакуумираат заедно со олабавената нечистотија. Ова го прави уредот за вадење спреј идеален, на пример, за страдалници од алергија и домаќинства со животни. Благодарение на иновативната технологија на млазницата, може да се оди на исчистените површини 50 проценти побрзо.

Големиот, монтажен резервоар за свежа вода од 4 литри е отпорен на удари и го олеснува полнењето и празнењето. Вшмуканата валкана вода се собира во контејнерот на уредот. Рачката за јамка 3 во 1 овозможува контејнерот да се носи, отвора, затвора и удобно се испразнува. Цврстиот пластичен контејнер нуди можност за уредно зачувување на кабелот и испорачаната галантерија. Благодарение на широкиот спектар на додатоци, уредот може да се користи и како целосна повеќенаменска правосмукалка.

Дополнителни информации

Снага на мотор

1200 W

Резервоар пластичен

17 L

Вакум бар (mbar/kPa)

210 / 21

Пумпа за вода

40 (W)

Напон на струја (V/Hz)

220 – 240 / 50 – 60

Резервоар за вода

4 L