Батериски уред за чистење прозори

WV 2 PLUS

Основни карактеристики

Види ги сите карактеристики
Брза достава

Достава до вашиот дом или фирма на сите производи

Гаранција

Сертифициран застапник, квалитетни делови и обезбеден сервис

Сериски број: 1.633-301.0

Опис

Со иновативниот вакуум на прозорците, Kärcher направи револуција во чистењето на прозорците. Оригиналниот вакуум без прозорец на Kärcher го чисти детското играње и заштедува многу време и напор. Благодарение на електричното вшмукување, досадното капе е минато.

Паметната комбинација на шише со прскалка и капакот на микрофибер, како и функцијата на вшмукување на вакуумот на прозорецот, обезбедуваат високо ефективно чистење и пенливи чисти прозорци – без ленти или остатоци.

Покрај тоа, практичниот и ергономски вакуум безжичен прозорец Kärcher овозможува особено хигиенско чистење на прозорците, бидејќи нема директен контакт со нечистата вода.

Благодарение на дополнителната, тесна млазница за вшмукување, помали или тешко достапни области како што се B. може да се постигне без напор во решетките на прозорците или излозите. Повеќе нема ограничувања за чистење.